Selecteer een pagina

Today is the future

Het team achter Q-improve

linkedIntwittericonmailicon

Patrick van der meer
Biz developer

Mijn passie is mij voortdurend te verdiepen in de digitale innovaties en technologieën en dit te vertalen naar oplossingen voor verbindingen en communicatie-issues binnen organisaties. Verder geniet ik ook van sport, mijn kinderen, een biertje en positieve mensen.

linkedInmailicon

Welsey Notten
Consultant
Op zoek gaan naar een fit tussen passie, kennis en marktvraag. Een recept voor innovatie wat je terug ziet in Q-improve. Hiernaast fitness en rennen, waarbij het software wereldje in mijn hoofd gewoon door draait. Het meredeel van het werk wordt namelijk gedaan wanneer je er niet geforceerd over nadenkt!

linkedInmailicon

Ben Stassen
Functioneel consultant

Een brug slaan tussen bruikbare functionaliteit en duurzame techniek en dan het liefste nieuw terrein ontginnen op beide fronten, samen met een gedreven team en een ambitieuze ondernemersvisie. Dat is mijn passie. Daarnaast sleutel ik graag aan auto’s en drink ik graag een biertje met vrienden of familie.

linkedInmailicon

Nicky Ernste
Back-end developer

Het werken met nieuwe technologieën op softwaregebied efficiënte applicaties te maken. Ik houd me bezig met de infrastructuur, architectuur en de back-end van de applicatie. Mijn doel is het steeds verbeteren van mijzelf, mijn kennis en de applicaties die ik maak. Ook houd ik van Gamen, computers bouwen en computer problemen oplossen.

linkedInmailicon

Carlo Hagens
Software engineer

Gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen op softwaregebied om doeltreffende en efficiënte applicaties te bouwen. Mijn doel is het streven naar perfectie, dit doe ik met mijn dagelijks groeiende kennis van asp.net. Ik houd me bezig met architectuur, database design, front-end- en back-end development en beveiliging. In mijn vrije tijd kijk ik video’s en livestreams, ga ik naar de sportschool en speel ik computerspellen.

linkedInmailicon

Roy Cleven
Back-end programmer

Mijn drive is om ervoor te zorgen dat de complexe onderdelen gemakkelijk gebruikt kunnen worden door mijn collega’s en dit te doen door de nieuwste technieken te gebruiken. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om te gamen en hiermee nieuwe mensen te leren kennen.

Share This